• Program:
    Luni - Vineri 08:00 - 17:00
  • Telefon:
    +40 264 438352
  • Email:
    office@gei.ro

Despre noi

Experiente de succes

1998

25+ ani de experienta
in piata de instalatii si constructii.

Fondata in 1998, compania Grup Energoinstal SA este recunoscuta astazi ca un reprezentant de marca al pietei de instalatii in constructii din Nord-Vestul Romaniei, ca o companie care si-a centrat dezvoltarea pe criteriul satisfactiei clientului ca principala masura a performantelor sale.

Investind in oameni si tehnologii, preocupati de cercetare si de calitatea serviciilor oferite, Grup Energoinstal este azi o companie performanta si un exemplu de competenta care ofera si implementeaza cele mai bune solutii in domeniul instalatiilor in constructii.

Grup Energoinstal SA Cluj-Napoca s-a specializat si a dobandit o notorietate certa in realizarea instalatiilor complexe pentru cladiri de birouri clasa A, hale industriale si comerciale si constructii rezidentiale.

In intervalul de la infiintare pana in prezent, compania noastra a urmarit completarea obiectului de activitate, imbunatatirea dotarii tehnice cu echipamente, scule si utilaje specifice domeniului, devenind azi o structura integrata de proiectare, executie si service in domeniul sistemelor de instalatii.

Despre noi
Awesome Image
Awesome Image

Politica de instruire permanenta a personalului, in tara si strainatate, la furnizorii de materiale si echipamente a fost mereu in centrul atentiei, cu rezultate notabile in planul imbunatatirii calitatii lucrarilor executate.

Pentru a genera o calitate corespunzatoare subansamblelor incorporate in instalatiile realizate de Grup Energoinstal s-a procedat la infiintarea si amenajarea in cadrul societatii a unei linii de productie pentru produse preasamblate cu efecte evidente asupra calitatii sistemelor de instalatii executate si a productivitatii muncii.

Performanta companiei este garantata de certificarea sistemului de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala, de atestatele si autorizatiile acordate de organismele ce reglementeaza domeniul instalatiilor.

Echipa Grup Energoinstal este o echipa puternica, alcatuita din ingineri proiectanti, ingineri specializati si echipe de executie formate din profesionisti dedicati performantei si calitatii.